Om os

Den 01.05.2019 gik startskuddet til Danish Cycling & Sports Gear. Jeg har været super heldig, at få agenturet på et high-end undertøjsmærke fra Italien som hedder UNDERSHIELD. 

UnderShield® produkter kommer aldrig til at lugte af sved. Med C.E.F. teknologi, er ydeevnen i top med denne lette undertrøje  fra UnderShield®. Den kombinerer fordelene ved Carbon Energized Fiber og polypropylen Dryarn®.  Den får sveden væk fra kroppen, hvilket sikrer fremragende åndbarhed og holder kroppen tør. Det reducerer træthed og overophedning og holder kroppen ved en konstant, behagelig temperatur. De dele af overkroppen, der sveder mest (armhuler, bryst og ryg), har en Ultra Light Open Work-vævning, og på siderne og ærmerne skitserer et specielt materiale kroppens form og sikrer den perfekte pasform. Den sømløse vævning af stoffet vil ikke presse eller stramme muskler. ALLE UnderShield   produkter er OEKO TEX® STANDARD 100 CERTIFICERET.  

Jeg kan tilbyde at lave teamtøj til DIN cykelklub i det Italienske brand Biemme eller AGU fra Holland som bliver brugt af Jumbo Visma.

Sammen med den tidligere sports direktør på NTT Pro Cycling Team Daniel Holm Foder kommer vi ud i din cykelklub og tester rytter via en laktat test som er med til at ligge grundlaget for at DU træner optimalt med den tid du har til rådighed

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Topkvalitet

image014

Brugt af professionelle

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.