Om os

Om os

Den 01.05.2019 gik startskuddet til min virksomhed Danish Cycling & Sports Gear. Jeg har været super heldig, at få agenturet på et high-end undertøjsmærke fra Italien som hedder UNDERSHIELD.

UnderShield® produkter kommer aldrig til at lugte af sved. Med C.E.F. teknologi, er ydeevnen i top med denne lette undertrøje fra UnderShield®. Den kombinerer fordelene ved Carbon Energized Fiber og polypropylen Dryarn®. Den får sveden væk fra kroppen, hvilket sikrer fremragende åndbarhed og holder kroppen tør. Det reducerer træthed og overophedning og holder kroppen ved en konstant, behagelig temperatur. De dele af overkroppen, der sveder mest (armhuler, bryst og ryg), har en Ultra Light Open Work-vævning, og på siderne og ærmerne skitserer et specielt materiale kroppens form og sikrer den perfekte pasform. Den sømløse vævning af stoffet vil ikke presse eller stramme muskler. ALLE UnderShield produkter er OEKO TEX® STANDARD 100 CERTIFICERET.

Jeg kan tilbyde at lave costum made teamtøj til DIN cykelklub i det Italienske top brand Ale’ som ofte ses på pro touren.

Konceptet i min forretning er, at jeg yde den service, at jeg kommer ud til dig, når skal prøve en hjelm fra Giro eller et par fede sko fra DMT

Sammen med den tidligere sports direktør på NTT Pro Cycling Team Daniel Holm Foder kommer vi ud i din cykelklub og tester rytter via en laktat test som er med til at ligge grundlaget for at DU træner optimalt med den tid du har til rådighed.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Om os

Den 01.05.2019 gik startskuddet til min virksomhed som hedder Danish Cycling & Sports Gear. Jeg har været super heldig, at få agenturet på et high-end undertøjsmærke fra Italien som hedder UNDERSHIELD. Jeg samarbejder med RACE DAY SPORT, Lars Fogtmann som har agenturet på Biemme, som er et førende cykeltøjsmærke fra Italien. Det betyder for dig, at Lars Fogtmann og jeg sammen, kan tilbyde din klub, nogle helt unikke tilbud, på absolut topprodukter, til priser, der uden tvivl vil matche det, der er på markedet i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Topkvalitet

image014

Topkvalitet

Lorem ipsum UnderShield sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam neque nibh, eleifend vitae faucibus ac, eleifend a tellus. Sed volutpat laoreet sem, ac finibus lorem congue tempor. Ut semper dui quis lectus scelerisque interdum. Nunc posuere tincidunt tellus, et efficitur diam semper et. Sed odio ipsum, egestas laoreet lectus eu, venenatis fermentum quam. Phasellus vel suscipit neque. Integer euismod quam nisl. Ut scelerisque, leo laoreet auctor luctus, neque erat pellentesque quam, ac varius enim dolor ut mauris. Sed nec facilisis elit, quis commodo urna. Proin et dignissim mauris, vitae interdum ante. Donec rutrum libero non urna blandit viverra.

Brugt af professionelle

Danmarks bedste cykelhold Team Coloquick har brugt UnderShield. Det Portogiske cykelhold Efapel Cycling Team bruger UnderShield.

Jeg har mere end 27 års erfaring som cyklerytter på licensplan. UnderShield er uden tvivl det bedste svedtransporterende undertøj jeg har haft. Tro mig jeg har prøvet en del gennem 27 år

Følg med på instagram

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.